The Alpina Gstaad

Alpina Gstaad vas poziva da posetite elegantan hotel posvećen vašem uživanju i dobrobiti, gde oni koji prihvataju brzi tempo života mogu da pronađu prostor za usporavanje, uživanje u rafiniranom vinu i gastronomiji, fokusiranje na zdravlje i podmlađivanje, da se približe švajcarskoj alpskoj prirodi i izgrade uspomene ispunjene toplinom, duhom i šarmom.

710_ag1_orig-1.jpg Lokacija

Gstaad je oblast koja je dom skijanja, luksuzne kupovine i vrhunske hrane. Do hotela se može doći kolima ili taksijem, ili SBB vozom.

714_ag5_orig-3.jpg Smeštaj

Alpina Gstaad je prvi hotel sa pet zvezdica u Gstaad-u koji je otvoren pre više od jednog veka. Iz 56 soba i apartmana se pruža spektakularan pogled na planine.

717_ag8_orig-3.jpg Usluga

U hotelu Alpina Gstaad nalazi se Six Senses Spa koji nudi luksuzni prostor i usluge gostima hotela i stanovnicima, sa svojim svetski poznatim tretmanima, specijalistima i mirnim ambijentom. Gosti mogu da uživaju u korišćenju bazena i celogodišnjih atrakcija i alpskih aktivnosti Bernskog Oberlanda. Svi restorani se nalaze na istom spratu hotela i izlaze na terasu koja ima ognjište koje gori u zimskim danima i letnjim noćima, a okružena je alpskim vrhovima i baštom koju je dizajnirao Jean Mus.

Travel House savet

Dvospratni Panorama Suite ima sopstveni spa centar sa đakuzijem na otvorenom i kaminom.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika