Carlton Hotel St. Moritz

Hotel Carlton je sezonski hotel u Sent Moritz-u koji je otvoren 1913. godine. Skijaše privlači St. Moritz zbog svoje lepote, a raznovrsnost društvenih, sportskih i kulturnih događaja čini ga pravim izborom za odmor. Smeštaj je kreirao dizajner enterijera Carlo Rampazzi, a iz hotela se pruža pogled na jezero St Mortiz i švajcarske Alpe.  

18088 Aussenansicht Dez2013 2 Orig Lokacija

St. Moritz, čuvena destinacija sa svojim kosmopolitskim ambijentom, nalazi se na 1.800 metara nadmorske visine u švajcarskim Alpima. U letnjem periodu ova svetski poznata destinacija je takođe sjajno, sa svojim živopisnim okruženjem, na ivici blistavog planinskog jezera. Nudi privlačnu kombinaciju netaknute prirodne sredine, kulturnih aktivnosti, sportskih mogućnosti, atraktivnih sadržaja, odlične kupovine i opuštajuće atmosfere. Smešten na visoravni iznad jezera St. Moritz, hotel Carlton pruža veličanstvene alpske poglede u svim pravcima.

839 Csm8 Orig Smeštaj

60 hotelskih suite-ova je izuzetno prostrano i kombinuju udobnost sa najnovijom tehnologijom. Enterijer, koji je dizajnirao Carlo Rampazzi, kombinuje stilski nameštaj sa upotrebom smelih boja, kako bi hotelu pružio svoj jedinstveni stil. Veliki deo kolekcije antikvarnog nameštaja je restauriran i dobio novi izgled kroz boje i nove šarene tkanine. Svih 60 suite-ova gleda na zaleđeno jezero Sent Moric i alpsku panoramu iza njega.

18087 2 Orig Usluga

U cilju postizanja izvrsnosti u personalizovanoj usluzi, hotel nudi 24-časovnu uslugu batlera kako bi ispunio i najekstravagantnije zahteve. Opustite svoje telo, um i dušu, u kombinaciji sa neuporedivim pogledom na planinu St. Moritz. Dobrodošli u svet Carlton Spa – koji se nalazi na tri sprata i na više od 1.200 m2 luksuzno opremljenih sadržaja, dizajniranih da vas prenesu na nove nivoe. Restoran ROMANOFF nudi klasična jela sa sezonskim specijalitetima i francusko-mediteranskim a la carte delikatesima. Nasuprot tome, TSCHINE mami ležernom trpezom u opuštenoj atmosferi, nudeći lokalne proizvode harmonično obogaćene azijskim dodacima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika