W Verbier

Prvi hotel za skijaše grupacije W Hotels, W Verbier, otvoren je u Švajcarskoj. Sastoji se od četiri zgrade u stilu planinskih kuća povezanih svetlim staklom, stil je moderan sa rustičnim alpskim stilom, uključujući drvene grede, maštovito osvetljenje i žive boje. Osetite adrenalin najuzbudljivijih evropskih staza, zapanjujućih vidika i glamuroznih noći.

5246_wverbier7_orig-1.jpg Lokacija

Samo nekoliko metara od glavne gondole u ​​Medranu, hotel je deo rizorta koji uključuje prodavnice i restorane izgrađene oko novostvorenog Place Blanche-a. Većina Verbierovih prodavnica, restorana i noćnih lokala nalazi se duž puta od 500 metara između ovog hotela i Place Centrale.

5242_wverbier3_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe su prostrane, sa velikim drvenim balkonima. Raskošni kreveti, maštovito osvetljenje, prozori od poda do plafona, mešavina tkanina od kože preko veštačkog krzna do likre, plus kupatila uređena u švajcarskim bojama bele i crvene, sa kozmetičkim proizvodima kompanije Bliss.

 

5245_wverbier6_orig-1.jpg Usluga

Skijašnica (prozračna, sa velikim prozorima i mekanim sofama) je takođe kancelarija „planinskog konsijerža“, koji organizuje razne aktivnosti, uključujući heli skijanje. Tu je i spa centar sa devet prostorija za tretmane (uključujući dve sobe za parove), teretanom i bazenima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika