CERVO Mountain Resort

Hotel sa drvenom konstrukcijom smešten na padinama iznad Zermatt-a, najpoznatijeg alpskog rizorta u Švajcarskoj, CERVO Mountain Resort je mesto gde gosti mogu da skijaju do samog ulaza u hotel.

6395_cerv-zerm_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na nekih 100 metara iznad Zermat-a u blizini šume, CERVO Mountain Resort gleda na grad, kao i na spektakularni Matterhorn. Ovde se može zaista uživati u lepoti i miru alpskog okruženja. U isto vreme, CERVO je vrlo dobro povezan sa centrom grada, jer je udaljen oko 10 minuta liftom.

6383_cervo-4_orig-1.jpg Smeštaj

Ovo je boutique hotel koji se sastoji od 7 brvnara. Glavna koliba je pretvorena u glavnu zgradu rizorta, a oko nje je izgrađeno dodatnih 6 brvnara u kojima se nalazi ukupno 35 prostranih hotelskih soba i apartmana. Sve brvnare imaju privatni spa centar koji uključuje saunu, parnu sobu, hidromasažni bazen na otvorenom, masažne tuševe, Kneipp-baisin, sobu za masažu, sobu za odmor i terasu sa pogledom na Matterhorn.

6396_cervo-zerm-3_orig-1.jpg Usluga

Restoran CERVO ima udobnu atmosferu i sunčanu terasu sa prekrasnim pogledom na Matterhorn. U baru I Lounge ili u Après-Ski baru na otvorenom možete uživati u osvežavajućem piću ili autentičnom lokalnom vinu.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika