Mont Cervin Palace

Smešten u senci moćnog Matterhorn-a, Zermatt je netaknuto utočište za skijaše, a Mont Cervin Palace upotpunjuje njegovu sliku elegancijom. Automobili nisu dozvoljeni u gradu, tako da gosti putuju sa železničke stanice natkrivenim konjskim zapregama, što govori o neobičnom šarmu hotela i toplom gostoprimstvu.

864_mcp1_orig-1.jpg Lokacija

Mont Cervin Palace se nalazi na magičnoj lokaciji u podnožju svetski poznatog Matterhorn-a u šarmantnom mestu Zermatt. Zbog svoje južne lokacije, Zermatt deli svoju granicu sa Italijom i stoga se odlikuje blagom klimom sa dugim sunčanim periodima.

867_mcp4_orig-1.jpg Smeštaj

Fini materijali, svetle boje, luksuzan komfor i ostale pogodnosti sa 5 zvezdica su karakteristike soba kategorije „Alpine“ u glavnoj zgradi hotela i vili Margherita. Sobe u Le Petite Cervin-u su uređene u toplim bojama sa udobnim nameštajem, dok su suite-ovi u Mont Cervin Palace Résidence savršene veličine za porodice.

870_mcp7_orig-1.jpg Usluga

Na recepciji Beauty Spa će vas posavetovati i pomoći vam da pronađete najbolji tretman za vas. Prepustite se slobodnom vremenu i revitalizirajte se. Uživajte u čistom planinskom vazduhu dok se opuštate u toplim vodama bazena. Zima u Cermatu podjednako je interesantna za sportiste kao i za ljubitelje prirode i odmora. Hotel ima niz restorana koji služe regionalne specijalitete, poznate klasike i internacionalne delikatese, a spaja ih kvalitetna kuhinja i pažljiva usluga.

Travel House savet

Rezervišite sobu okrenutu prema jugu i uživajte u zadivljujućem pogledu na Matterhorn i živopisne krovove Zermatt-a.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika