Cappadocia Cave Resort & Spa

Pogled na magični lunarni pejzaž Pigeon Valley-a iz izvanrednog Cappadocia Cave Resort-a odražava jedinstveno kulturno nasleđe regiona i spektakularne pećinske strukture.

8217_cave-1_orig-1.jpg Lokacija

Cappadocia Cave Resort & Spa je hotel u istorijskom okrugu, u blizini su zamak Uchisar i muzej na otvorenom Goreme. Kapadokija je fantastično područje koje se nalazi u centralnoj Anadoliji sa jedinstvenim lunarnim pejzažima. To je čudo prirode koje oduševljava sve svoje posetioce, kao i lokacija hotela koji se nalazi u blizini zamka Ortahisar i Sunset Point-a.

8229_cave-28_orig-1.jpg Smeštaj

Prelepo dizajnirane sobe i suite-ovi u hotelu Cappadocia Cave Resort & Spa imaju romantičnu, pećinsku atmosferu sa zidovima od prirodnog kamena, ali pružaju raskošnu udobnost sa svojim vezenim jastucima, bogatim tepisima i tamnim drvetom, dodajući orijentalni akcenat. Svaka soba ima hidromasažni tuš ili kadu i digitalni džuboks, a suite-ovi imaju privatnu terasu ili balkon.

8226_cave-25_orig-1.jpg Usluga

U restoranu Padishah možete uživati u jelima evropske, turske i japanske kuhinje i degustirati domaća vina. Uživajte u blagom povetarcu Kapadokije dok ispijate piće u kafe baru Les Visages Bistro. Tradicionalno tursko kupatilo i prekrasna Leea Spa su kruna hotela. Hamam, ledena soba i slana soba su takođe divne i neobične.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika