Dinner by Heston Blumenthal

Osmislili su ga legendarni britanski kuvar i njegova uticajna desna ruka Ashley Palmer-Watts, Dinner by Heston Blumenthal izvlači istorijske britanske recepte još iz 14. veka i prerađuje ih koristeći savremene tehnike kuvanja.

3730_dinner-by-heston-blumenthal-2_orig-3.jpg Restoran

Preplavljen priznanjima, Dinner by Heston Blumenthal jedan je od najslavnijih restorana na svetu. Sa izuzetnim pogledom na Hyde Park, unutrašnjost restorana inspirisana je dubokim interesovanjem i znanjem Hestona Blumenthala o kulinarstvu iz 15. i 16. veka. Koristeći prirodne materijale kao što su drvo, koža i gvožđe, dizajn oličava istoriju, dok istovremeno stvara moderan, savremeni osećaj.

3742_dinner-by-heston-blumenthal-11_orig-3.jpg Hrana

Fokusirajući se na jela inspirisana britanskom gastronomskom prošlošću, Dinner by Heston Blumenthal sadrži meni sa receptima koji datiraju još iz 16. veka. Prilagođena modernom ukusu, ova jela uključuju zaboravljene klasike kao što su začinjeni golub sa pivom i artičokama i pijani kolač napravljen sa pečenim ananasom.

3734_dinner-by-heston-blumenthal-7_orig-1.jpg Kuvar

Na kuvara Ashley Palmer-Watts-a uticala je njegova ljubav prema selu i poznavanje britanske sezone i proizvoda. Pridružio se Hestonu Blumentalu u Fat Duck-u 1999. Ashley od tada radi sa Hestonom, koristeći svoje umetničko oko i entuzijazam za istraživanje kako bi pomogao u stvaranju istorijskih britanskih i multi-senzornih jela koja se služe u Fat Duck-u. Ashley je izvršni kuvar restorana Dinner by Heston Blumenthal od samog njegovog otvaranja, početkom 2011.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika