Anantara Naladhu

Hotel koji je dobio ime po maldivskoj reči za 'prelepo ostrvo', Naladhu sa svojim tirkiznim vodama i najfinijim peščanim plažama pruža bezvremenske trenutke u raju.

12769_anantaranaladhumaldives23_orig-1.jpg Lokacija

Elegantno i potpuno privatno, tropsko ostrvo Naladhu se nalazi na Velighandu Huraa na atolu Južni Male na Maldivima. Do njega se može stići za oko 30 minuta luksuznom jahtom sa aerodroma Male.

12753_anantaranaladhumaldives7_orig-1.jpg Smeštaj

20 luksuznih vila i kuća imaju kolonijalni dizajn sa antikvitetima, jarkim bojama i elementima u stilu Šri Lanke. Smeštaj bez premca, pomešan sa idiličnim pogledom čine Naladhu jedinstvenim ostrvom. Prostrani komfor i luksuzni sadržaji su obezbeđeni u tri romantične vile – Beach House with Pool, Ocean House with Pool i Ocean Pool Villa. Sve vile su raskošne, sa privatnim bazenima, koji obećavaju potpunu privatnost.

12771_anantaranaladhumaldives25_orig-1.jpg Usluga

Bilo da se radi o masaži u privatnom paviljonu, roštilju na plaži ili izletu na jedrilici, ne postoji ograničenje za uživanje u vašem boravku, a osoblje hotela će pružiti usluge na izuzetno visokom nivou. Living Room je jedini restoran na Naladhuu, ali osim toga gosti mogu uživati u svim sadržajima u dva obližnja Anantara Resorta, koja sa Naladhuom čine ekskluzivni trio. Anantara Veli je povezan mostom sa Naladhuom, dok je do Anantara Dhigu-a moguće doći kratkom vožnjom brodom.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika