Bandos Maldives

Usred Indijskog okeana nalazi se ostrvo Bandos. Slika savršenog raja skrivenog od svakodnevnih stresova života. Čista plava voda, živopisni biljni svet i bele peščane plaže... od trenutka kada stignete doživećete pažljivu uslugu koja je Bandosu donela reputaciju „Ostrva gostoprimstva“.

Bandos 30 Lokacija

Bandos Maldives se nalazi na samo 15 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male.

Bandos 1 Smeštaj

Od ultra-ekskluzivnih i luksuznih vila na vodi, do standardnih soba, opcije smeštaja su takve da pružaju izbor za različite ukuse i zahteve klijenata.

Bandos 2 Usluga

Sa 7 različitih restorana i barova, u hotelu Bandos je dostupno mnoštvo opcija za savršeni obrok. Bilo da želite intimnu romantičnu večeru na plaži, privatnu večeru u svojoj vili, ili druženje sa prijateljima u baru, sve opcije su dostupne. Opustite se u hotelskom Orchid Spa centru uz spokoj tropskog pejzaža, i uživajte u bazenu, toploj sauni ili parnom kupatilu. Udoban mini frizerski salon specijalizovan je za kremaste kupke, duboku opuštajuću masažu glave i tretmane za kosu, kao i usluge manikira.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Ukoliko putujete sa decom, Bandos vam nudi Kokko’s Kid Club gde deca mogu da uživaju u stimulativnim aktivnostima pod pažljivim nadzorom kvalifikovanog osoblja. Klub je otvoren svakog dana od 08:00 do 17:00.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika