Banyan Tree Vabbinfaru

Doživite osećaj čarolije i romantike, dok provodite dan na suncu, pesku i moru. Okruženo tirkiznim vodama, ostrvo Vabbinfaru ima samo 48 vila, posutih po bujnim zelenim vrtovima kokosovih stabala i cveća. Uživajte u najboljem od Maldiva i doživite čuveno gostoprimstvo Banyan Tree hotela.

1412_btv8_orig-1.jpg Lokacija

Mali i savršeno oblikovan, Vabbinfaru se smatra jednim od najlepših ostrva na Maldivima i ima idealan odnos plaže i zelenila, kao i živopisan koralni greben. Čeka vas luksuzan odmor na plaži, na samo 25 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male.

15887_btmvmv-109078195-btmvmv-courtyard-sanctuaryvilla_orig-1.jpg Smeštaj

Svih 48 kupastih vila su luksuzno opremljene sa stilskim spojem ratana, šume i autentičnih umetničkih predmeta. Slamnate vile na plaži i vile sa bazenom nude privatnu baštu. Jet-Pool vile imaju paviljon na plaži, kao i privatni vrt. Ako tražite vrhunac luksuza, vila Vabbinfaru je ekstravagantno utočište na plaži, koje nudi dovoljno prostora i privatnost. Možete se opustiti uz pogled na okean ili pustiti da vam spokojan zvuk talasa pomogne da opustite sva čula i uživate.

15884_btmvmv-109077879-btmvmv-beachfrontvilla-exteriorview-copy_orig-3.jpg Usluga

Otkrijte sve što rizort i okolina mogu da ponude. Otkrijte raznolik morski život na Maldivima. Bilo da se radi o nautičkom krstarenju ili obilasku ostrva, dok ronite s maskom ili jednostavno gledate kako se raže hrane. Nakon aktivnog dana, izaberite nešto iz opsežnog menija tropskih tretmana u Banyan Tree Spa. Opustite se u mirnom okruženju uz nebesku masažu. Dok sunce zalazi preko Indijskog okeana, osetite romantiku u vazduhu dok večerate sa svojom voljenom osobom na zadivljujućoj privatnoj peščanoj sprudi, obasjanom mesečinom.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika