Cheval Blanc Randheli

Hotel je zamišljen u sinergiji sa prirodnim okruženjem ostrva, bujnom vegetacijom i pogledom na lagunu. Savremen, ali tradicionalan, graciozan i prostran, savršen je balans moderne arhitekture i tradicionalnih elemenata.

7353_cheval-blanc-8_orig-1 Lokacija

Smešten na atolu Noonu, ostrvo Randheli se može pohvaliti bujnim zelenilom i predivnom prirodom. U ovom okruženju koje kombinuje šareno cveće i veličanstveno drveće, priroda otkriva bogatstvo, raskoš, bujnost i menja se sa godišnjim dobima, dajući svakoj poseti jedinstveni pejzaž. U privatnom avionu, kožni enterijer i oprema visoke tehnologije dočekuju putnike na 40-minutno panoramsko putovanje, koje će nesumnjivo ostaviti impresivni utisak. Let je udoban i miran sa rashladnim kompletom za svakog gosta, koji uključuje peškire Cheval Blanc Randheli, razne pogodnosti i bočice „Island Chic“vode sa ukusima.

7354_cheval-blanc-7_orig-1.jpg Smeštaj

Cheval Blanc Randheli predstavlja savremenu viziju Maldiva. Arhitekta Jean-Michel Gathy je osmislio jedinstvene prostore, vešto kombinujući lokalne tradicije sa najfinijim materijalima kako bi stvorio zadivljujuću modernu i grafičku strukturu koja je u potpunom skladu sa svojim netaknutim i prirodnim okruženjem. Hotel se sastoji od 45 vila u tri stila – Garden Villas koje su na stubovima, ali sa privatnim tropskim baštenskim prostorom, Water Villas sa više terasa iznad mora, i Island Villas koje imaju otvorenu pergolu za ručavanje. Gosti mogu da plivaju u svom ogromnom privatnom bazenu, da se sunčaju na svojoj privatnoj plaži sa belim peskom, da uživaju u večeri pripremljenoj u bašti, ili da se opuste na ležaljci na svom pontonu direktno iznad lagune.

7355_velika-6_orig-1.jpg Usluga

Svaka poseta ovom ostrvu je jedinstveno putovanje. Dhoni brodić vozi goste do obala ostrva Spa, gde je Guerlain kreirao niz tretmana i masaža posebno prilagođenih Maldivima, ekskluzivno za Cheval Blanc Randheli. Što se ostalog tiče, na raspolaganju vam je mnoštvo aktivnosti, od ronilačkog izleta za celu porodicu, časa joge praćenog ekskluzivnim Spa tretmanom, nezaboravne ekspedicije za mališane, ili improvizovana večera na brodiću.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika