Coco Bodu Hithi

Coco Bodu Hithi vam srdačno želi dobrodošlicu u raj tirkizne vode i belih peščanih plaža, u kombinaciji sa udobnošću i odličnom uslugom prvoklasnog rizorta.

12653_cocoboduhithi1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na privatnom ostrvu Bodu Hithi na atolu Severni Male, sa bogatim tropskim vrtovima, isprepletenim kokosovim palmama i peščanim plažama, Coco Bodu Hithi je jedno od najprivlačnijih rizorta na Maldivima. Udaljen je samo 30 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male.

12652_coco-bodu-hithi-mala_orig-1.jpg Smeštaj

Stotine dizajnerskih vila i suite-ova u Coco Bodu Hithi predstavljaju novi izbor prepoznatljivog i prostranog smeštaja na Maldivima, spajajući savremene i tropske uticaje. Svaka vila ima ugodna kupatila, sa dizajnerskom opremom i luksuznim sadržajima. Bilo da se nalazi usred bujne vegetacije ostrva ili iznad tirkiznih voda Indijskog okeana, svaka vila je zaista jedinstveno iskustvo. Za privatnu atmosferu savršen izbor je Coco Residence, graciozno postavljen na stubovima na prelepoj lokaciji.

12660_cocoboduhithi8_orig-1.jpg Usluga

U Coco Bodu Hithi gosti mogu da probaju večeru u hotelu sa Michelin zvezdicama i prepuste se nagrađivanim kreacijama poznatih kuvara. Za potpuno opuštanje tu je Coco-Spa nad vodom, inspirisan indonežanskim, tajlandskim i indijskim praksama. Aktivni ili meditativni, postoji širok spektar prilagođenih iskustava i aktivnosti.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika