Coco Privé Kuda Hithi

Vaša priča na ostrvu Coco Privé Kuda Hithi počinje nezaboravnim dolaskom luksuznom jahtom. Zakoračivši na netaknuti beli pesak dolazite do svojih ekskluzivnih vila, koje su u potpunom skladu sa svojom okolinom.

4143_coco-prive-2_orig-1.jpg Lokacija

Smešteno unutar atola North Male, na samo 30 kilometara od prestonice Malea, ovo izolovano, tajno i spokojno privatno ostrvo u Indijskom okeanu obećava vrhunsku destinaciju za odmor na Maldivima.

4142_coco-prive-1_orig-1.jpg Smeštaj

Postoji samo jedna glavna rezidencija na ostrvu Kuda Hithi pod nazivom Palm Residence, koja se, između ostalog, ističe po spektakularnom pogledu na Indijski okean. Na ostrvu takođe postoji pet dodatnih luksuznih vila koje mogu da prime do 12 gostiju ukupno.

4155_coco-prive-14_orig-1.jpg Usluga

Kristalno čista voda će oduševiti svakog putnika, a u čudima okeana možete uživati uz izbor ronjenja, jedrenja, skijanja na vodi, veslanja, kajaka ili ribolova. Dozvolite stručnom ronilačkom majstoru da vas odvede do najistaknutijih, tajnih mesta ili se pridružite ekspediciji za sadnju grebena za zaista izuzetnu interakciju sa prirodom. Šta god poželite, tim osoblja će se pobrinuti da uspomene stvorene na ostrvu Coco Prive Kuda Hithi traju ceo život

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika