Constance Halaveli Resort

Oponašajući oblik tradicionalnog maldivskog dhoni čamca, Constance Halaveli je magično mesto gde elegancija i luksuz spajaju sa živopisnom vegetacijom.

13084_constance-halaveli-maldives-7_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na atolu North Ari na Maldivima, na 20 minuta putovanja hidroavionom od Malea, Constance Halaveli je pravi skriveni dragulj. Zahvaljujući raznovrsnom morskom svetu, ostrvo pruža nezaboravna ronilačka iskustva.

13091_constance-halaveli-maldives-14_orig-3.jpg Smeštaj

Sa savremenim enterijerom i elegantnim dizajnom, vile se savršeno uklapaju u okruženje. Sve veličanstvene vile imaju privatne bazene i pogodne su i za porodice i za parove. Vodene vile se nalaze pored velikog mola, koji je jedan od najdužih na Maldivima, dok vile na plaži imaju privatnu nameštenu baštu i obećavaju privatnost.

13082_constance-halaveli-maldives-5_orig-1.jpg Usluga

Constance Halaveli svojim gostima pruža niz privlačnih sadržaja. U restoranima i barovima služe se raznovrsni ukusi, a sve začinjeno izuzetnim gostoprimstvom. A za opuštajuće i podmlađujuće iskustvo brine se čuveni U Spa by Constance. Smešten u sredini pristaništa vodene vile, koristi samo najbolje prirodne ručno rađene proizvode, stvorene za savršeno uživanje. Za najmlađe je tu „Kuda Club” sa celodnevnim aktivnostima za decu.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika