Four Seasons Private Island at Voavah

Šta biste uradili da imate na raspolaganju ostrvo samo za sebe? Na privatnom ostrvu Four Seasons at Voavah, odgovor je „bilo šta“. Odbacite svoje granice, proširite svoje horizonte, istražujte, povežite se ili proslavite. Sa sopstvenom jahtom od 19 metara, ronilačkim centrom, spa centrom, Beach House-om i sedam spavaćih soba, Voavah vas poziva da sanjate otvorenih očiju. Jedno ostrvo. Jedna rezervacija. Jedno izvanredno iskustvo.

13948_fsprivateislandmaldives1_orig-1.jpg Lokacija

Four Seasons Voavah se nalazi na atolu Baa. U junu 2011, atol Baa je proglašen prvim UNESCO-ovim rezervatom biosfere u Indijskom okeanu zbog jedinstvene ravnoteže čoveka i prirode, očuvanja i kulture. Atol Baa je dom najveće poznate populacije manta raža na svetu i jednog od najbogatijih sistema koralnih grebena na Zemlji. Aerodrom Male je 40 minuta vožnje hidroavionom, Four Seasons Landaa Giraavaru 20 minuta gliserom.

13950_fsprivateislandmaldives3_orig-1.jpg Smeštaj

Dvospratnica Beach House nudi dnevnu sobu na otvorenom, trpezariju, kuhinju, bazen, teretanu, biblioteku i salon u potkrovlju, dok je sedam spavaćih soba raspoređeno na plaži, i nudi smeštaj za maksimum 22 osobe. Dodajte ovome i školu ronjenja, privatnu jahtu i mogućnost da odlučite kako želite da organizujete svoj dnevni raspored, osoblje i usluge.

13945_four-seasons-maldives-private-island-at-voavah-6_orig-1.jpg Usluga

Privatna jahta od 62 stope (18,9 metara) – Voavah Summer – poziva na istraživanje blistavog i netaknutog okruženja koje je pod UNESCO-ovom zaštitom. The Ocean of Consciousness Spa nudi tretmane zasnovane na pet puteva: istine, mudre akcije, ljubavi, mira i saosećanja – svaki je dizajniran da podigne svest, transformiše akcije i pomogne pojedincima da se probude do svoje moći. Takođe možete imati časove joge, meditacije i pranayame, vrhunske kozmetičke tretmane i dežurnog konsultanta za kosu – Rossano Ferretti.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika