Four Seasons Resort at Kuda Huraa

Otkrijte šarm Maldiva na ovom privatnom koralnom ostrvu usred tirkiznog Indijskog okeana.

1450_fskh1_orig-1.jpg Lokacija

Rizort je udaljen 25 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male na ostrvu Hulhule. Goste dočekuju predstavnici Four Seasons-a i prate ih do glisera koji čeka.

1458_fskh11_orig-1.jpg Smeštaj

Postoji 106 slamnatih bungalova na plaži sa pogledom na more, od kojih neki imaju baštenske tuševe ili privatne bazene. Svaki ima visoke plafone, podove od terakote i dobro opremljena kupatila. Vodeni bungalovi i vodena vila Navaranna izgrađeni su na stubovima sa direktnim pristupom laguni. Kuda Huraa Beach Villa je divan suite sa dve spavaće sobe, idealan za porodice. Svi bungalovi i vile imaju klima uređaj, plafonski ventilator, TV, mini-bar, pribor za pripremu čaja/kafe, kupatilo i nameštenu terasu ili prostor za sunčanje.

1455_fskh7_orig-1.jpg Usluga

Infinity bazen sa slatkom vodom i bazen za decu od pola metra obezbeđuju da se cela porodica lako rashladi. Naučite da cenite veličanstvenost koralnih grebena i, ako želite, učestvujete u nekim od mnogih projekata očuvanja resorta. Birajte iz široke lepeze kratkih, poludnevnih i celodnevnih aktivnosti sa vodičem, od obilazaka ostrava hidroavionom do tradicionalnog časa kuvanja Baraabaru.

Travel House savet

Prošetajte zapadnom stranom ostrva nekoliko sati pre zalaska sunca i posmatrajte bebe grebenskih ajkula u plićaku. Da biste imali priliku da vidite odraslu jedinku, idite na safari sa ajkulama i uživajte u uzbudljivoj ekskurziji ronjenja na grebenu Baros gde ćete roniti duž spusta gde žive raznobojne tropske ribe, kornjače i, naravno, ajkule.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika