Four Seasons Resort at Landaa Giraavaru

Otkrijte intenzivnije iskustvo prirode u Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru, na udaljenom atolu Baa. Okružen jednom od najspektakularnijih tirkiznih laguna na Maldivima i plažama sa belim peskom, ovo privatno ostrvo od 17 hektara ima najbogatiji morski svet na Maldivima. Ronite u netaknutoj laguni i uživajte u zadivljujućim susretima sa kornjačama, delfinima, orlovim ražama, mantama i limun ajkulama.

1433_fslg4_orig-1.jpg Lokacija

Ostrvo Landaa Giraavaru, 120 kilometara od međunarodnog aerodroma Male, dostupno je hidroavionom. Letovi su dostupni samo tokom dana. Goste dočekuju predstavnici Four Seasons-a i prate ih do čekiranja u hidroavionu.

1435_fslg6_orig-1.jpg Smeštaj

Izrađene u savremenom maldivskom stilu, 102 vile se prelepo uklapaju u okruženje Indijskog okeana. Sve su luksuzne, sa terasama za sunčanje, prostranim kupatilima, otvorenim maldivskim tuševima i objektima uključujući plazma TV, DVD plejer i brzi pristup internetu. Ako tražite zaista posebno utočište, razmislite o jednoj od 30 vila na plaži koje se nalaze na južnoj strani ostrva. Sa direktnim pristupom plaži i laguni, 12-metarskim bazenom i potkrovljem sa veličanstvenim pogledom na okolne azurne vode, ove vile ne smete propustiti.

1430_fslg1_orig-1.jpg Usluga

Višestruko nagrađivani Spa and Ayurvedic Retreat nudi detaljne ajurvedske programe koji su traju od sedam do 28 dana. Centar za istraživanje mora u resortu vodi pionirske projekte očuvanja ajkula kitova, uzgoja ribe, uređenja koralnih grebena i podržava jedini stalni projekat istraživanja manta na Maldivima. Imaćete priliku da doživite iskustvo koje nikada nećete zaboraviti, dok zaranjate i gledate kako ove graciozne životinje klize kroz vodu.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika