Hurawalhi Island Resort

Najnoviji maldivski biser, Hurawalhi Island Resort je vrhunski dizajniran, ekskluzivan i potpuno originalan rizort posvećen očuvanju prirodnog okruženja bez gubitka luksuznog šarma.

13132_hurawalhiaerial1600x1067_orig-1.jpg Lokacija

Ušuškan na severu netaknutog atola Lhaviyani, do ovog dela tropskog raja se može doći slikovitim, 40-minutnim letom hidroavionom sa međunarodnog aerodroma Male.

13139_hurawalhioceanpoolvillaexterior5_orig-1.jpg Smeštaj

Među tropskim zelenilom skriveno je 90 pažljivo dizajniranih vila. Elegantan enterijer odgovara prirodnoj lepoti ostrva. Okeanske vile će vas dočekati sa direktnim pristupom veličanstvenoj laguni. Ako žudite za belim peskom, onda bi trebalo da izaberete jednu od izuzetnih vila na plaži.

13131_hurawalhi5.8underwaterrestaurant5_orig-1.jpg Usluga

Hurawalhi je dom najvećeg svetskog podvodnog restorana od potpunog stakla pod nazivom „5.8 Undersea“. Pored restorana, Aquarium, Canneli i tropski Champagne Pavilion, nude internacionalnu kuhinju. Ostrvo je poznato po tome što se ovde gnezde zelene kornjače i takođe je omiljeno mesto delfina i manta, tako da ronjenje može biti jedinstveno iskustvo. Uživajte u različitim sportovima kao što su tenis ili odbojka, ili se podmladite u spa centru Duniye.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika