Huvafen Fushi

Smešten u sopstvenoj laguni, Huvafen Fushi je zemlja čuda, gde je pejzaž iznad i ispod vodene linije atrakcija sama po sebi. Huvafen Fushi je posvećen pružanju iskustva svojim gostima kakva niste ni sanjali. Izujte cipele i osećate se kao kod kuće u ovom malom komadu raja.

huvafen Lokacija

Huvafen Fushi se nalazi na atolu North Male, na 40 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male. Postoji samo jedan izlaz sa aerodroma Male i domaćin hotela će vas dočekati kada prođete carinu i izađete iz terminala. Zatim ćete biti vođeni do vašeg 40-minutnog luksuznog transfera gliserom i početka vašeg opuštajućeg maldivskog iskustva u Indijskom okeanu.

15866_9_orig-3.jpg Smeštaj

Beach Bungalows i prostrani Deluxe Beach Bungalows imaju velike bračne krevete, iPod, aparate za espreso i privatne bazene. Jednokrevetni paviljon na plaži sa dve spavaće sobe je čisto uživanje, prostire se na dva sprata i uključuje veliki infinity bazen. Bungalovi Lagoon imaju palube za sunčanje na dva nivoa, infinity bazen i kadu koja se nalazi iznad okeana. Ocean bungalovi dodatno imaju dnevni boravak, staklene podove iznad okeana i đakuzi. Za vrhunsku privatnost izaberite Ocean paviljon sa dve spavaće sobe, gde se infinity bazen sa stapa sa horizontom, a posvećeni Thakuru (batler) je na raspolaganju 24 sata dnevno.

15871_huvafenspapearlunderwatertreatmentroom3_orig-1.jpg Usluga

Odvojite vreme da posetite LIME, prvi podvodni spa centar na svetu. Iskusite tretmane protiv starenja i isceljenja od kokosovog ulja ili provedite neko vreme sa morskim biologom koji će vam pomoći da istražite greben. Uživajte u večeri u vinskom podrumu okruženom sa preko 6.000 boca.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika