Joali

Doživite uzbuđenje i radost na jednom od najnovijih bisera na Maldivima - Joali Maldives. Prelepa kombinacija luksuza i opuštenog stila, Joali je savršeno mesto za uživanje u belom pesku, toplom moru i ekskluzivnom načinu života.

15841_joali4_orig-1.jpg Lokacija

Luksuzni rizort se nalazi usred jednog od najvećih i najdubljih atola na svetu. Joali se nalazi na ostrvu Muravandhoo, na maldivskom atolu Raa. Od međunarodnog aerodroma Velana u Maleu do resorta je 45 minuta hidroavionom.

15851_joalimaldives42_orig-1.jpg Smeštaj

Ovo privatno ostrvo ima 73 privatne plaže i vile iznad vode. Svaka vila ima infinity bazen, uslugu batlera, biblioteku u vili i umetnička dela. Joali se takođe može pohvaliti rezidencijalnim smeštajem za porodice ili grupu prijatelja. Rezidencija ima dva bazena i privatnu baštu na plaži.

15840_joali3_orig-1.jpg Usluga

Postoje četiri restorana koji nude internacionalona jela. Možete probati ronjenje sa manta ražama, naučiti o degradaciji korala u podvodnom muzeju, iznajmiti jahtu ili otići na izlet dhoni čamcem. Od podvodnih skulptura do umetnosti u rizortu i očaravajućeg ESPA spa centra, izvanredan odmor je zagarantovan.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika