Jumeirah Vittaveli

Prostranost ostrva i savršeni smeštaj u vilama predstavljaju savršen izbor za opušten, a opet aktivan odmor.

12677_jumeirah-vittaveli-aerial-northwest_orig-1.jpg Lokacija

Jumeirah Vittaveli je udaljen samo 20 minuta od aerodroma Male gliserom, što ga čini jednim od najpristupačnijih atola.

12691_jumeirah-vittaveli-ocean-suite-exterior_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka vila i suite imaju svoj privatni bazen. Vile na plaži su savršene za ljubitelje belog peska, dok se do Ocean Villa može doći samo gliserom. One su ostvarenje snova za sve ljubitelje potpune privatnosti. Smešten usred prirodne lepote, ovaj luksuzni rizort je egzotičan sa fantastičnom arhitekturom, inspirisanom elementima lokalnog stila.

12696_jumeirah-vittaveli-samsara-interior-seating_orig-1.jpg Usluga

Krenite na putovanje kroz internacionalne kuhinje u jednom od četiri restorana i bara. Takođe možete isprobati ekskluzivna i personalizovana iskustva „Dining by Design“: od doručka na plaži do večere u vodi koja se služi u bazenu. Opustite se u očaravajućem Talise Spa centru, ili iskoristite Talise fitnes centar koji je otvoren 24 sata.

Travel House savet

Istražite zadivljujući greben resorta iz udobnosti polu-podmornice. Prvi servis ove vrste na Maldivima ima gornji deo plovila sve vreme iznad površine mora, dok je donji deo 1,3 metra ispod vode. Veliki prozori podvodnog trupa omogućavaju vam da uživate u spektakularnom pogledu na morski ekosistem, stvarajući iluziju pravog ronjenja podmornicom.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika