Kandima Maldives

Kandima Maldives odgovara gostima svih uzrasta i različitih budžeta: porodicama, parovima, grupama prijatelja i mladencima. Bez obzira da li tražite romantično bekstvo, vodene avanture, fitnes aktivnosti, spa odmor ili samo porodično vreme, Kandima Maldives ima za svakog ponešto.

Kandima 2 Lokacija

Ostrvo je udaljeno samo 30 minuta leta od međunarodnog aerodroma Male do aerodroma na atolu Dhaalu, nakon čega sledi 20 minuta vožnje brodom do ostrva.

Kandima 6 Smeštaj

264 studija i vila su stilski udobni sa svetlim enterijerima i opremljeni modernom tehnologijom, sa uslugom koja je dostupna na dohvat ruke.

Kandima 8 Usluga

Možete birati između ukupno deset jedinstvenih restorana i barova koji nude ukusne poslastice iz celog sveta. Bilo da želite da večerate kao grupa, ili da se odete na neko intimnije mesto na romantičan obrok za dvoje – imamo savršeno mesto za vas. Bez obzira na to da li tražite relaksaciju, avanturu, opuštanje, sport, wellness, spa iskustva ili samo vreme za porodicu, Kandima Maldives ima za svakog ponešto.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Posetite hotelski foto studio SNAP! nalazi se pored glavne zgrade i Aquaholics centra za vodene sportove i ronjenje. Profesionalni tim fotografa nudi personalizovane usluge fotografisanja i video snimanja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika