Kanuhura Island Resort & Spa

Ovaj elegantni rizort pruža opuštanje u luksuznom ambijentu i fantastično okruženje.

12665_kanuhuramaldives1_orig-1.jpg Lokacija

Idealno lociran na severoistočnom delu atola Lhaviyani, Kanuhura Resort obećava opuštajući i izuzetni boravak. Smešten je u izolovanom delu Maldivskog arhipelaga i okružen je stotinama nenaseljenih ostrva i neistraženih mesta za ronjenje. Međunarodni aerodrom u Maleu udaljen je oko 150 km i do njega se može doći za 40 minuta hidroavionom.

12670_kanuhuramaldives6_orig-1.jpg Smeštaj

Rizort zrači novim sjajem nakon opsežnog kompletnog renoviranja. Pet kategorija luksuznih vila i suite–ova sa ukupno 100 soba imaju elegantan rustikalni enterijer, moderan dizajn u kombinaciji sa prirodnim materijalima i nežnim bojama, sa zadivljujućim pogledom na okean. Svaka vila je veoma prostrana, sa sopstvenim privatnim otvorenim prostorom i sopstvenim batlerom, koji boravak čini još udobnijim i nezaboravnim.

12666_kanuhuramaldives2_orig-1.jpg Usluga

Kanuhura je dugo bila cenjena po svojoj izuzetnoj kuhinji i bogatoj raznovrsnosti, nudeći 10 izuzetnih kulinarskih iskustava. Vrhunac su mala i netaknuta sestrinska ostrva Jehunuhura i Masleggihuraa, do kojih se može stići brodom za samo nekoliko minuta. A za opuštanje zaronite u KOKAA spa centar. Ova izuzetna Wellness & Spa zona nudi holističko utočište u devet prostranih soba za tretmane, gde možete uživati u različitim maldivskim i ajuverda tretmanima.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika