Kuredu Resort & Spa

Prostrano ostrvo koje nudi i ispunjava skoro sve zahteve. Ronioci, golferi i oni koji traže malo raznolikosti, naći će na ovom ostrvu sve što je potrebno da provedu savršen odmor.

Kuredu 13 Lokacija

Kuredu Maldives Resort & Spa se nalazi na atolu Lhaviyani, 145 kilometara severno od glavnog grada Malea i njegovog međunarodnog aerodroma. 35-minutno putovanje hidroavionom do ostrva doprinosi privlačnosti vašeg odmora na Maldivima i pruža zadivljujući pogled na jedan od najrazličitijih morskih pejzaža na svetu.Veoma prostrano ostrvo bosonoge koje nudi sve i ispunjava skoro sve zahteve. Ronioci, golferi i sunčači koji još uvek traže ono malo raznolikosti naći će na ovom ostrvu sve da provedu savršen odmor.

Kuredu Island Resort Smeštaj

Kuredu Resort & Spa vam omogućava da izaberete svoj omiljeni tip smeštaja, bilo da se radi o tropskoj osamljenosti Garden Bungalova, blaženstvu na plaži Beach Bungalova, Premium Beach Villas i Jacuzzi Beach Villas, ili luksuzu i udobnosti Water Villas, svi tipovi smeštaja nose oznaku „savršeno“. Za zaista hedonistički osećaj ekstravagancije na Maldivima, izaberite Kureduove vile sa privatnim bazenom koje garantuju opuštajuću zonu udobnosti koju nikada nećete želeti da napustite.

Kuredu 14 Manja Usluga

Isprobajte različite ukuse u restoranima i barovima Kuredua, širok izbor restorana, barova i vinarija nude za svakog ponešto. Kuredu Resort & Spa je rizort koji vam omogućava da izaberete sopstveni tempo za odmor. Sam broj dostupnih aktivnosti i objekata je zapanjujući. Ako tražite destinaciju sa raznim načinima da provedete svoj odmor, sa netaknutom lepotom i blistavim plažama – ne tražite dalje, Kuredu Resort će ispuniti sva vaša očekivanja.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Hotel nudi mogućnost iznajmljivanja luksuzne jedrilice. Ovo može biti savršena prilika da vidite predivne lagune na Maldivima, veličanstvene bele plaže i lokalna ostrva oko atola Lhaviyani.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika