Maalifushi by COMO

Prvi luksuzni rizort na netaknutom atolu Thaa na Maldivima, koji se nalazi na jugozapadu arhipelaga, Maalifushi sadrži duh idiličnog tropskog života - luksuza i bekstvo od svega.

15896_mala1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u svetlucavim tirkiznim vodama atola Thaa, Maalifushi nudi smeštaj u 62 izuzetne vile i suite-a, kako na kopnu, tako i iznad vode. Atol Thaa je savršeno otkriće za sve one koji traže podvodna čuda — šareni morski svet se okuplja oko ovih koralnih grebena. Maalifushi okružuju brojna mala, nenaseljena ostrva, oko kojih često plivaju kit ajkule.

15888_65832586h11-bedroom-beach-villalarge_orig-1.jpg Smeštaj

Vile i suite-ovi su luksuzni, udobni i veoma prostrani, kreirani od strane japanskog arhitekte Koichiro Ikebuchi-ja. Hotel nudi 66 vila na plaži, vila nad vodom i baštenskih suite-ova.  Vile iznad vode su izgrađene od drvenih staza, položenih preko plitke lagune i imaju svoje privatne terase. Porodice sa decom će bez sumnje više voleti baštenske suite-ove, ušuškane u bujnom zelenilu ostrva.

15897_mala2_orig-1.jpg Usluga

Gostima su na raspolaganju tri restorana: Madi, restoran u kome se internacionalna kuhinja spaja sa maldivskim i tajlandskim ukusima, Tai restoran inspirisan Japanom koji služi sašimi i suši i Thila lounge bar na bazenu, gde se služe lagana jela, pice i sladoled. Maalifushi je dom nagrađivanog spa centra Shambhala, koji nudi holističke tretmane inspirisane Azijom, uključujući masaže, tretmane lica i ajurvedu. Osam soba za tretmane je postavljeno iznad vode. Spa centar takođe nudi besplatnu jogu svakog dana i ima unutrašnje i spoljašnje paviljone.

Travel House savet

Ako volite japansku hranu, svakako se uputite u restoran Tai koji nudi ukusan suši!

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika