One & Only Reethi Rah

One&Only Maldives u Reethi Rah-u je rizort sa 6 zvezdica koj nudi nenadmašni nivo stila i sofisticiranosti na Maldivima. Smeštene na jednom od najvećih ostrva - atola Severni Male, ukrašenom beskrajnim belim peščanim plažama i tirkiznim uvalama, sve vile imaju direktan pristup laguni i privatnost. Vile, usluga i restorani su prilagođeni gostima koji su navikli na najviše svetske standarde.

15907_oneandonlyreethirahaccommodationgrandsunsetresidenceaerial3hr_orig (1) Lokacija

Vrhunski i privatni luksuz usred tropske magije Maldiva. One&Only Reethi Rah zauzima privatno ostrvo (jedno od najvećih na Maldivima) na atolu Severni Male. Rizort je udaljen samo 35 km od aerodroma u Maleu. 75-minutna luksuzna vožnja direktno do i od terminala omogućava gostima da ostanu što je duže moguće na ostrvu pre nego što odu na let.

15908_oneandonlyreethirahaccommodationgrandsunsetresidencemasterbedroom_orig (1) Smeštaj

One&Only Maldives u Reethi Rah-u je neobičan po tome što je spektakularno dizajniran u obliku hobotnice sa izvanrednih 6 km obale. Kao rezultat toga, vile su veoma prostrane i svi gosti mogu uživati u prelepom pogledu na okean. Postoji 130 privatnih vila koje uključuju 98 vila na plaži i 32 vile na vodi, postavljene iznad bistre lagune. Vile se mogu pohvaliti visokim prozračnim plafonima i velikim spoljašnjim prostorom.

15922_oneandonlyreethirahsportsandactivitiesoutdoorfitnessaerialyoga2mr_orig Usluga

One&Only nudi mnoštvo aktivnosti, uključujući tenis, fudbal na pesku i odbojku, stoni tenis i igre u zatvorenom. Gosti mogu da biraju između brojnih izleta: pecanje na dubinama, pecanje na zalasku sunca, izleti na „pusto ostrvo” i posete lokalnim ostrvima. Po ostrvu su postavljene pletene viseće mreže kako bi se gosti mogli opustiti. Živa muzika je sastavni deo večernje zabave.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika