Park Hyatt Maldives Hadahaa

Ušuškan u najdubljem atolu na Maldivima, North Huvadhoo, nalazi se Park Hyatt Maldives Hadahaa, mesto za opuštanje i odmor.

12782_park-hyatt-maldives-hadahaaprint-27_orig-1.jpg Lokacija

Privatni ostrvski rizort Park Hyatt ima neverovatnu lokaciju, samo 55 km severno od ekvatora, unutar Severnog Huvadhua, najdubljeg atola na Maldivima. Nakon približno sat vremena lokalnog leta od Malea do aerodroma Kooddoo na atolu Gaafu Alifu, ukrcavate se na 30-minutno putovanje gliserom i stižete do svog rajskog ostrva.

12795_park-hyatt-maldives-hadahaaprint-54_orig-3.jpg Smeštaj

Sa samo 50 vila, naći ćete blaženi mir svuda oko ovog savremenog rizorta. Prozori od poda do plafona u svim vilama jedina su vam prepreka da brzo dođete do peščane plaže i azurne vode. Moderan dizajn vila odražava tropski pejzaž Hadahaa. Kada tome dodate besplatni WiFi, TV, DVD/CD plejer, iPad, iPod dock, Nespresso aparat za kafu, toaletnu kozmetiku Le Labo Bergamote 22, doživećete potpunu udobnost i luksuz.

12773_park-hyatt-maldives-hadahaaprint-8_orig-1.jpg Usluga

Ovo tropsko skrovište uokvireno je jednim od najnetaknutijih grebena na arhipelagu, ne propustite istraživanje podvodnog života. Ronite sa morskim biologom ili kreirajte avanturu po vašoj meri uz Blue Journeys, PADI centar za ronjenje i aktivnosti sa 5 zvezdica. Uživajte u izuzetnoj hrani u dva restorana koji nude asve od internacionalne do domaće kuhinje. Obedovanje u vili je dostupno 24 sata.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika