Patina Maldives

Rođena iz želje da veliča individualnost, Patina, članica Design Hotels grupacije, poziva novu generaciju putnika koji traže dublje veze sa sobom i svetom oko sebe. Ostrva Fari su uzvišeno maldivsko mesto koje slavi prirodu, zanat i povezanost.

patina Lokacija

Patina Maldives su deo ostrva Fari sa dva susedna ostrva koja dele izrazito različite energije i formiraju destinaciju dubokog kulturnog karaktera. Ostrva Fari se nalaze na atolu North Male, na 45-minutnom prevozu luksuznim brodom od međunarodnog aerodroma Male.

patina1 Smeštaj

Dizajniran od strane renomiranog brazilskog arhitekte Marcio Kogan-a, Patina Maldives nudi 90 savremenih vila na plaži i bazenu sa jednom do tri spavaće sobe, zajedno sa 20 Fari studija. Vile sa bazenom sa jednom i dve spavaće sobe nalaze se na pesku ili iznad mirne lagune. Kuća na plaži sa tri spavaće sobe nudi različite nivoe i dimenzije iznutra i spolja. Njena ogromna bašta koja vodi do plaže je svet prirode za sebe.

patina2 Usluga

Uronite u novi izraz ostrvskog života kroz promišljena wellness putovanja po vašoj meri, interaktivne muzičke programe, zadivljujuća kulinarska iskustva i uživajte u svetlom paviljonu James Turrell Skyspace. Arhipelag takođe sadrži živopisno selo Fari Marina, izgrađeno oko živahnog Beach Cluba, šarmantne butike i izbor gastronomskih iskustava.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika