Raffles Maldives Meradhoo

Privatno ostrvo sa palmama koje se sastoji od samo 21 vile i rezidencije, uzvišenog spa centra, restorana na plaži i ronilačkog centra svetske klase sa morskim biologom, Raffles Maldives Meradhoo je raj za ljubitelje plaža.

18042_437876-1_orig-1.jpg Lokacija

Gaafu Alifu je jedan od najudaljenijih atola na svetu, koji se nalazi na najjužnijem delu Maldiva. Njegov udaljeni položaj u Indijskom okeanu i izuzetna prirodna lepota čine ga vrhunskim bekstvom. Imate sat vremena lokalnim letom od prestonice Maldiva Male do Kaadedhdhoo-a. Odatle, Raffles-ov tim vas dovozi do ostrva Meradhoo u svom gliseru.

18026_470978_orig-1.jpg Smeštaj

Sa svojim ogromnim vilama i rezidencijama iznad vode, sofisticiranim restoranom Nikkei Yuzu i barom Yapa pored bazena, pružiće neuporediv luksuz onima koji sanjaju o životu na ostrvu. Zajedno ova dva privatna ostrva nude dva različita iskustva, povezana Raffles-ovom legendarnom uslugom. Na oba ostrva, luksuzne rezidencije sa dve spavaće sobe pružaju ekskluzivno utočište za porodice i prijatelje, dok Raffles Royal Residence nudi savršeno okruženje za veoma posebnu proslavu. Živećete u nekim od najvećih vila na Maldivima – svaka ima veliku mermernu kadu, privatni bazen i spoljni tuš. Okružene bujnim lišćem, vile na plaži nude pogled na izlazak ili zalazak sunca, dok vile iznad vode gledaju na blistavo tirkizno more.

18039_1377944longbarsunsetdarkjosep-alcover-llubia_orig-1.jpg Usluga

Rafles spa centar iznad vode kombinuje istočnjačke prakse sa vekovnim lokalnim uticajima. Barler je dostupan svakom gostu i sa zadovoljstvom će voditi ture ronjenja na dva izuzetna i beskrajno fascinantna grebena. Uživajte u obrocima u Firepit-u, restoranu sa roštiljem na otvorenom. Doručak je vrhunac u internacionalnom restoranu Thari. U baru pored bazena, Yapa, miksolozi svetske klase kreiraju prepoznatljive koktele inspirisane Južnom Amerikom i Japanom. U susednom restoranu Yuzu, peruanski kuvar Anibal Torres služi autentičnu Nikkei kuhinju. Iskustva u restoranima uključuju doručak uz izlazak sunca na privatnom peščanom sprudu ili uživanje u ekskluzivnom šampanjcu i sašimiju na palubi za krstarenje u društvu razigranih delfina.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika