Six Senses Laamu

Six Senses Laamu je jedini rizort na atolu Laamu. Ostrvo je izuzetne prirodne lepote, belog peska u prahu, bujne tropske vegetacije i kristalno čistog mora. Six Senses Laamu je neverovatno mesto koje kombinuje ekološki prihvatljiv, a opet besprekoran luksuz, rustikalnu jednostavnost, izvanredne kulinarske mogućnosti i mnoštvo aktivnosti.

9200_ss-laamu-maldives-6_orig-1.jpg Lokacija

Six Senses Laamu se nalazi na atolu Laamu, južno od arhipelaga Maldiva. To je jedini rizort na praktično neistraženom atolu Laamu, duboko u Indijskom okeanu. Samo putovanje avionom između ostrva (1 sat) od međunarodnog aerodroma Male i kratka vožnja čamcem dovodi vas do veličanstvenog mesta gde plivaju delfini.

9206_ss-laamu-small_orig-1.jpg Smeštaj

Svih 97 vila nalazi se ili na plaži ili iznad vode, i one su nešto zaista posebno, napravljene od drveta ekološkog porekla i evociraju veličanstven, klasični stil sa mnoštvom skrivenih mogućnosti kao što su iPod priključne stanice i Bose sistemi za zabavu. Vile na vodi su posebno impresivne sa visećim mrežama iznad vode i kadama od stakla, dok su vile na plaži okružene drvećem, ali i dalje nude direktan pristup plaži sa sopstvenim ležaljkama i prostranim kupatilima na otvorenom.

9208_ss_orig-1.jpg Usluga

Restorani i barovi Six Senses Laamu dizajnirani su da maksimalno iskoriste idiličnu lepotu ostrva sa panoramskim pogledom i spektakularnim izlascima i zalascima sunca. Većina je iznad vode, što Laamuovu restoransku i barsku scenu čini najprivlačnijom na Maldivima. Visokokvalifikovani Six Senses Spa terapeuti koriste sveže i prirodne proizvode da obezbede najbolje moguće tretmane i terapije za podmlađivanje u regionu.

Travel House savet

Budite u baru na zalasku sunca da biste videli delfine dok plivaju i skaču duž obale!

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika