Soneva Jani Resort

Okružen lagunom od 5,6 kilometara kristalno čistih voda, Soneva Jani donosi najnovija iskustva inspirisana savršenom harmonijom prirode.

12079_soneva-jani-5_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na jednom od najvećih maldivskih ostrva Medhufaru u atolu Noonu, do rizorta se može stići za 40 minuta hidroavionom sa međunarodnog aerodroma Male i jedan sat gliserom od Soneva Fushi. Izvanredan deo njegove lokacije je prekrasan pogled na Indijski okean, koji u Medhufaru blista najživljim nijansama plave.

12074_s_orig-1.jpg Smeštaj

Soneva Jani poseduje 18 Water Retreats sa jednom spavaćom sobom, 4 Water Retreats sa dve spavaće sobe, 1 Water Retreat sa tri spavaće sobe, 1 Water Reserve sa tri spavaće sobe i 1 Island Reserve sa četiri spavaće sobe. Svaka vila ima privatni bazen, a neke od njih imaju tobogane koji idu direktno u lagunu.

12088_soneva-jani-mala-1600x1000_orig-1.jpg Usluga

Iskusite svetsku kuhinju u pet restorana koji služe ručno pravljenu čokoladu, sir i deserte, kao i organsko povrće proizvedeno u prostranoj bašti na ostrvu. Specijalni tretmani u spa centru iznad vode će vas inspirisati i revitalizovati. Dostupni su i ronilački centar, opservatorija, dečiji klub, Eko centar i bioskop Paradiso na otvorenom.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika