Summer Island Maldives

Dugi sunčani dani, šarene staze bugenvilije, zadivljujuće zlatne večeri. Opustite se i prepustite sporom tempu tropskog života u hotelu Summer Island Maldives.

Summer Island Maldives Lokacija

Smešten na atolu North Male, Summer Island Maldives udaljen je 35 km od međunarodnog aerodroma Velana, a do ostrva je potrebno 15 minuta vožnje hidroavionom i 45 minuta gliserom.

summer island 4 Smeštaj

Sobe su otvorene i prozračne, dizajnirane da se osećate kao kod kuće. Sa elegantnim enterijerom, puno prostora i balkonima ili verandama sa kojih se pruža jedinstven pogled na izlazak ili zalazak sunca.

summer island 4 Usluga

Samuga je glavni restoran hotela, koji nudi najsvežije obroke i gde možete gledati uživo kako se vaša hrana priprema. Restoran takođe nudi privatne večere na plaži uz prethodnu rezervaciju. Firuma by Serena Spa nudi kombinaciju mešavine holističkih wellness tretmana kako biste osigurali opuštanje, podmlađivanje i ravnotežu tela i duha. Ostavite svoje napetosti pred vratima i opustite se u tretmanu po izboru u sobama za tretmane sa pogledom na zalazak sunca, sobama za masažu parova i parnoj sobi. Za dodatni užitak hotel nudi i manikir, pedikir i tretmane lica.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Probajte Release & Relax masažu, koja koristeći različite tehnike, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, a takođe umanjuje bolove.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika