Sun Island Resort & Spa

Bilo da tražite adrenalinska iskustva ili miran odmor, otkrijte čitav svet avantura u Sun Island Resort & Spa hotelu na atolu South Ari.

Sun Island Lokacija Lokacija

Sun Island Resort & Spa je smešten u South Ari atolu, blizu South Ari Marine zaštićenog područja (SAMPA). Smešten na jednom od najvećih Maldivskih ostrva i dom raznolikog biodiverziteta i morskog života, Sun Island Resort & Spa je luksuzni eko rizort gde se prirodne lepote susreću sa živopisnim dizajnom enterijera i luksuznim životnim prostorima.

Sun Island Smestaj Smeštaj

Sun Island Resort & Spa ima 462 prelepo nameštene vile koje nude savršen pogled. Sve sobe su potpuno opremljene modernim sadržajima. Probudite se uz zvuke tropskih ptica i uživajte u lepoti tirkizne vode na samo nekoliko koraka od vaše vile.

Sun Island Usluga Usluga

Četiri a la carte restorana nude niz internacionalnih specijaliteta, od ukusne italijanske do autentične maldivske kuhinje, poslužene u toplom ambijentu. Araamu Spa je mirno utočište smešteno među bujnim kokosovim palmama u izolovanom vrtu na ostrvu. Uđite u svet wellness-a i isprobajte podmlađujuće i revitalizirajuće spa tretmane, sesije joge na zalasku sunca ili personalizovane planove za detoksikaciju.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Ne propustite da prisustvujete hranjenju raža i ajkula svakog dana u 18:30h.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika