Sun Siyam Iru Fushi

Dobrodošli u svoj dom sa 5 zvezdica u srcu Maldiva, gde su dani dugi i ispunjeni suncem u okruženju koje nikada nećete zaboraviti. Sa 14 barova i restorana i čitavim nizom iskustava u ponudi, u hotelu Sun Siyam Iru Fushi svaki dan je poseban.

Iru Fushi 13 Lokacija

Rizort je smešten unutar atola Noonu, grupe netaknutih ostrva na samo 45 minuta putovanja hidroavionom severno od Malea. Jedan od predstavnika rizorta će vas dočekati po dolasku na Međunarodni aerodrom Velana.

Iru Fushi 6 Smeštaj

Hotel nudi vile na plaži i iznad vode, kao i ekskluzivne VIP vile sa privatnom plažom i uslugom batlera. Mali detalji pomažu vam da se opustite i uživate u vašem odmoru; kao što je čišćenje dva puta dnevno sa uslugom raspremanja, pametni televizori sa ravnim ekranom puni kanala za zabavu cele porodice, ili usluga čuvanja dece koja vam omogućava da odete na romantičnu večeru, samo vas dvoje.

Iru Fushi 12 Usluga

Sa 14 restorana i barova, Sun Siyam Iru Fushi vam nudi širok izbor specijaliteta. Krenite na ronjenje, zabavljajte se raznim sportovima na vodi, ili krenite u istraživanje okoline nekom od jednodnevnih tura koje organizuje rizort. Ukoliko želite maksimalno opuštanje, tu je spa centar gde se kombinuje bezvremenska mudrost sa savremenim pristupom. Tretmani se nude u 20 soba, kao i bazeni za hidroterapiju, parne sobe i saune.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Prijavite se za jedan od besplatnih kurseva zanata u trajanju od nekoliko sati, gde ćete moći da pretvorite palmino lišće, školjke, kokosov orah ili drvo u svoju sopstvenu kreaciju i poneti kući ručno rađenu korpu, šešir za sunce ili lepezu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika