Sun Siyam Iru Veli

Elegantan i prostran smeštaj čini Sun Siyam Iru Veli vrhunskim tropskim utočištem. Sa pogledom na lagunu u suite-ovima u prvom redu i bazenom za svaki suite, sve što treba da uradite je da se prijavite, opustite i dozvolite delfinima koji plivaju pored rizorta svakog dana da vam pruže zabavu.

Iru Veli 3 Lokacija

Smešten u sopstvenoj laguni na atolu South Nilandhe, samo kratak 40-minutni transfer hidroavionom nalazi se između vas i netaknutih belih plaža Sun Siyam Iru Veli-ja. Po dolasku će vas dočekati jedan od predstavnika rizorta.

Iru Veli 8 Smeštaj

Hotel nudi suite-ove na plaži, iznad vode, kao i Grand Suite-ove. Prostrani i modernog dizajna, svi suite-ovi imaju brz i besplatan Wi-Fi, televizore sa ravnim ekranom, mini bar, uz besplatnu vodu koja se svakodnevno dopunjuje, aparat za čaj i kafu, klimu i luksuzni toaletni pribor.

iru veli 15 Usluga

Glavni restoran hotela ima meni koji se svakodnevno menja, mešajući sezonske ukuse i najbolje morske plodove. Možete gledati kako egzotične ribe prolaze ispod staklenog poda dok tonete u opuštajuću masažu u spa centru. Vreme je da otkrijete pravo značenje odmora i podmlađivanja na safirnim vodama Sun Siyam Iru Veli-ja.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Pridružite se nedeljnoj zabavi pored bazena, gde DJ-evi uživo puštaju muziku tokom popodneva. Pijuckajte koktele i uživajte u suncu na ležaljkama. Savršeno mesto za proslavu, bar pored bazena Fresh Water je takođe dostupan za iznajmljivanje za privatne zabave.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika