Velaa Private Island

Jedinstvenost - ništa se ne može porediti kombinacijom sjajnih brendova i ljudi koje poseduje Velaa Private Island. Restoran sa Michelin zvezdom, Clarins My Blend Spa, Golf akademija José María Olazábal-a, fantastična kolekcija vina i šampanjca.

5951_aeriallowres_orig-1.jpg Lokacija

Nalazi se severno od Malea, 45 minuta vožnje hidroavionom.

7203_velaa-9_orig-1.jpg Smeštaj

Smeštaj se sastoji od 43 privatne vile koje spajaju lokalne materijale sa savremenim stilom – svaka sa velikim otvorenim prostorom i privatnim bazenima. Od toga, 18 je izgrađeno na stubovima iznad vode, a ekskluzivna romantična vila dostupna je samo čamcem. Velaa Private Residences jedine su rezidencije sa 4 spavaće sobe na Maldivima koje nude elegantan savremeni dizajn i 1.349 kvadratnih metara velikog unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, uključujući dve terase, bazen i dvorište. Izolovani na privatnoj plaži, pažljivo uređeni enterijeri pružaju udobnost, stil i eleganciju u jednakoj meri.

7204_velaa-12_orig-1.jpg Usluga

Velaa spa u partnerstvu sa nagrađivanim Spa My Blend by Clarins pruža svakom gostu personalizovano putovanje do blagostanja. Ovo može uključivati terapije iz sveobuhvatnog spektra tretmana: prilagođene tretmane lica sa sofisticiranom evropskom tehnologijom, tradicionalne azijske masaže, ajurvedske terapije, vreme provedeno u snežnoj sobi i jogu sa majstorom joge na platformi za meditaciju. Tu su i beskrajne aktivnosti kao što su golf u golf akademiji, ronjenje sa morskim biologom, jahting, tenis i skvoš.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika