W Retreat & Spa Maldives

W Maldives su privatno ostrvo u zemlji čuda, sa belim peščanim plažama, tirkiznim lagunama i koralnim grebenima, pružajući novo iskustvo i bekstvo od svakodnevnice.

12612 W Maldives Mala 1 Orig Lokacija

Smešten na privatnom ostrvu u okviru atola North Ari, ovaj raskošni rizort je na kratkoj, ali zapanjujuće slikovitoj 25-minutnoj vožnji hidroavionom, ili 1,5 sat vožnje brzim čamcem od Međunarodnog aerodroma Male. Privatni W Lounge je dostupan na međunarodnom aerodromu Ibrahim Nasir u Maleu.

12618 Wretreatspamaldives4 Orig (1) Smeštaj

Rizort sa modernim dizajnom je harmonično uklopljen u prirodu. Ostrvo je tropski raj, okruženo belom plažom iz snova. Opcije smeštaja su u rasponu od Wonderful Beach Oasis do Fabulous Lagoon Oasis i prvoklasnog Extreme WOW Ocean Haven. 78 smeštajnih jedinica je udobno opremljeno i nude direktan pristup plaži, grebenu ili okeanu i imaju privatni bazen.

12643 Wretreatspamaldives29 Orig Usluga

Ovde ćete doživeti nenadmašnu uslugu. Posebna filozofija W usluge garantuje prvoklasnu negu: „Šta god želite – kad god želite“. W Retreat & Spa ima jedini underground klub na Maldivima koji se zove 15BELOW. Klub ima svog DJ-a i služi, između ostalih pića, 90 različitih vrsta votke. Rizort takođe ima tri restorana – Kitchen (moderni bistro), Fire (za pravo roštiljsko uživanje) i Fish (služi sveže ulovljenu ribu sa obližnjih grebena). Opuštanje se može naći u AWAY® Spa, koji ima meni masaža, ajurvedskih tretmana i tretmana lica, dok gosti mogu uživati i u aktivnostima koje se kreću od vodenih sportova, joge i akva aerobika.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika