Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi je smešten u jedinstvenim atolima okruženim azurno plavim vodama, praškastim belim peskom i neverovatnom raznolikošću morskog života.

18379_reefvillaentrancewaldorfastoriamaldivesithaafushi7_orig-1.jpg Lokacija

Smešten među belim peskom i kristalno plavim vodama, ovaj elegantni rizort Waldorf Astoria Maldivi Ithaafushi je udaljen 40 minuta vožnje jahtom od međunarodnog aerodroma Velana. Rizort sa 119 vila prostire se na tri međusobno povezana ostrva, uključujući nezavisno privatno ostrvo.

18383_waldorfastoriamaldivesithaafushithreebedroomoverwatervillabedroom_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka luksuzno uređena vila na plaži, grebenu i iznad vode izlazi na plažu sa belim peskom ili na prostranu palubu i ima privatni infinity bazen sa pogledom na Indijski okean, omogućavajući gostima da uživaju u prirodnim lepotama ostrva u privatnosti svoje vile. Rizort takođe ima dve Stella Maris Ocean vile, do kojih se može doći samo brodom. Ove vile imaju prozore od poda do plafona i direktan pristup okeanu, pružajući impresivan pogled na ovo rajsko ostrvo.

18384_wamaldivesoverwatervilladuskhotspotbig_orig-1.jpg Usluga

Rizort ima 11 vrhunskih restorana, mnoštvo aktivnosti za goste svih generacija i ličnu uslugu konsijerža koja gostima daje slobodu da stvore uspomene koje traju ceo život. Smirujući ambijent Waldorf Astoria Spa centra poziva goste da se prepuste nizu osnažujućih tretmana. Od meditacije u zoru, do privatne večere u suton na jednoj od dve peščane obale, gosti ovde stvaraju nezaboravna iskustva.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika