Constance Belle Mare Plage

Prelepe plaže, luksuzni smeštaj i fini restorani samo su početak iskustva u Constance Belle Mare Plage. U ovom luksuznom tropskom rizortu, naći ćete sve što možete poželeti.

20267_constancebellemareplage-12_orig Lokacija

Rizort se nalazi direktno na 2 km dugoj belo peščanoj plaži, smeštenoj u tropskim vrtovima od skoro 15 hektara. Dva golf terena sa 18 rupa prostiru se na 140 hektara. Plaža je zaštićena koralnim grebenom, što je čini idealnom za plivanje, vodene sportove i ronjenje. Hotel se nalazi približno 45 minuta do sat vremena od aerodroma.

20262_constancebellemareplage-16_orig (1) Smeštaj

Sve sobe su udobno opremljene modernim nameštajem i toplim bojama. Svaka ima nameštenu terasu ili balkon, klima uređaj, kupatilo sa odvojenim tušem/kadom/WC-om, fen za kosu, TV/satelitske kanale, pristup internetu, telefon sa govornom poštom, mini-bar, WI-FI, Apple mac mini , individualni sef, radni sto, prostor za sedenje, perionica veša i 24h room service. Sve sobe i suite-ovi su orijentisani ka Indijskom okeanu.

20264_constancebellemareplage-6_orig (1) Usluga

Uživajte u šampionskim golf terenima okruženim prirodom, bez obzira da li ste golfer ili ne. Ljubitelji hrane i vina naći će svoj raj u 8 restorana i 8 barova. Mirni spa centar Constance Belle Mare Plage ušuškan je daleko od vreve barova i restorana i ima privatnu baštu za opuštanje. Opustite se, podmladite, detoksirajte, rehidrirajte ili jednostavno uživajte, izbor je na vama. 4 bazena sa ležaljkama, suncobranima i besplatnim peškirima (uključujući jedan grejani bazen tokom zime) su vam na raspolaganju.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika