Constance Le Prince Maurice

Smešten na idiličnoj i mirnoj lokaciji, Constance Le Prince Maurice je nesumnjivo pravi raj na Zemlji. Ovo luksuzno mesto je jedan od najboljih hotela na Mauricijusu.

12311_constance-le-prince-maurice-1_orig-1.jpg Lokacija

Rizort se nalazi na istočnoj obali Mauricijusa, na izolovanom poluostrvu, do koga se može doći za sat vremena vožnje od aerodroma.

12332_constance-le-prince-maurice-28_orig-1.jpg Smeštaj

Rizort ima 89 suite-ova i vila, od kojih su sve u bogatim zemljanim tonovima, napravljene od lokalnog kamena, drveta i slamnatih krovova. Junior Suite on Stilts je izgrađen iznad jezera, sa palubom koja gleda na vodu i neverovatan pogled na zalazak sunca. Porodične vile na plaži imaju sopstveni privatni bazen i romantično kupatilo na otvorenom. A ako tražite apsolutnu privatnost, tu je Princely Suite sa sopstvenom plažom, dva bazena, tri terase i batlerom koji vam je na raspolaganju non-stop.

12328_constance-le-prince-maurice-35_orig-1.jpg Usluga

Hotel, poznat po svojoj kuhinji, ima tri restorana, među kojima je i Barachois, jedinstveni plutajući restoran sa panoramskim pogledom na planine i lagunu. Što se tiče celokupne zabave, U Spa’ by Constance se nudi fantastičan izbor tretmana i paketa. Vrhunac rizorta je njegov vinski podrum, koji je najveći u Indijskom okeanu i nudi preko 1.000 različitih vina.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika