Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Prirodno, moderno, rustično i luksuzno – naći ćete u Four Seasons Resort Mauritius at Anahita, izolovanom i prostranom luksuznom rizortu, gde možete provesti ceo dan ploveći u sopstvenoj jedrilici, obići nekadašnju plantažu šećera, sprijateljiti se sa džinovskom kornjačom, a zatim zaspati pod zvezdama.

2063_fsma8_orig-1.jpg Lokacija

Grad Bel Air je udaljen 3 km, dok je centar grada, Port Luis, udaljen 46 km. Međunarodni aerodrom Sir Seewoosagur Ramgoolam je udaljen 33 km od hotela, a po zahtevu se može organizovati prevoz.

2060_fsma5_orig-1.jpg Smeštaj

123 prostrane vile su dizajnirane da se povežu sa prirodnim okruženjem. Dekor bogat prirodnim drvetom, vulkanskim kamenom i drugim autohtonim materijalima pruža sveobuhvatni doživljaj Mauricijusa. Vile Garden Pool i Mangrove Pool se nalaze na kopnenom delu rizorta, dok se vile Lagoon Pool nalaze na privatnom ostrvu i gledaju na tirkiznu lagunu. Ako putujete kao porodica – ili par koji traži više prostora – rezidencijalne vile sa dve i tri spavaće sobe uključuju potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, trpezariju i radnu sobu.

2062_fsma7_orig-1.jpg Usluga

Izgrađena po standardima USGA, šampionska golf staza je prva te vrste na Mauricijusu i postavljena je naspram bujnih planina i kristalno čiste lagune. Jednosatno igranje golfa je besplatno je za sve goste.

Travel House savet

Budite inspirisani ovim okruženjem i isprobajte tradicionalnu masažu koja uključuje štapiće šećerne trske.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika