Long Beach Resort

Long Beach Mauricijus je rizort sa 5 zvezdica, prelepo lociran duž neukroćene istočne obale, ovo je mesto gde se pravi luksuz susreće sa beskrajnim mogućnostima, gde se možete osećati potpuno opušteno i avanturistički...

Long Beach Bar Shores 1 Lokacija

Ovaj moderni hotel na Mauricijusu je smešten na čuvenoj plaži Belle Mare, sa pogledom na netaknuti koralni greben. Od vožnje kajakom uz izlazak sunca do CrossFit tura i uzgoja pčelinjih košnica do rituala spavanja u spa centru, Long Beach je savršen za avanture svake vrste.

long beach Smeštaj

255 prostranih soba i suite-ova, smešteni u bujnim tropskim baštama ili tik uz plažu, oni su idealna baza za dane ispunjene istraživanjem i otkrićima. Jedinstvene za Long Beach, sve sobe su savremene sa puno svetla i prostora. Svaka od njih ima svoj privatni prostor na otvorenom i gleda na vrtove, kristalno plavi bazen ili veličanstvenu belu peščanu plažu.

Long Beach Hasu Restaurant Usluga

Upustite u kulinarsku ekspediciju kroz 2 bara i 5 restorana, uz vrhunsku kuhinju iz celog sveta. A ima li boljeg načina da pripremite svoje telo i um za svoje avanture od posete spa centru? Smešten među bujnim tropskim vrtovima rizorta i okružen vodom, spa je savršeno mesto da se prepustite luksuznom ritualu lepote, da uživate u drevnoj mudrosti tretmana lečenja ili da se jednostavno opustite u tradicionalnom hamamu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

Savet eksperta

Ako imate strast prema golfu, Long Beach je odredište za vas. Uživajte u besplatnim i neograničenim igrama u golf klubu Anahita i na svetski poznatom ostrvu za golf Ile Aux Cerfs koji je dizajnirao Bernhard Langer. Svi gosti dobijaju besplatan prevoz do Anahite i besplatan prevoz brodom do Ile Aux Cerfs. Svratite na besplatni dnevni golf u 11:00h u akademiji Ile Aux Cerfs, nakon čega sledi besplatan ručak za sve goste hotela u Langer’s Bar & Grill-u.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika