Royal Palm Beachcomber Luxury Hotel

Oaza luksuza i mira, ovaj izuzetni hotel sa pet zvezdica smešten je u bujnim tropskim vrtovima, sa pogledom na tirkizno more i nalazi se na jednoj od najlepših belih peščanih plaža na Mauricijusu. Ovaj šarmantni hotel je spoj nenaglašene elegancije, kombinovan sa besprekornom uslugom i tradicionalnim, prijateljskim gostoprimstvom Mauricijusa. Birajte između romantičnog La Goelette ili modernog Natureaty restorana na obali okeana, koji nudi alternativni izbor kreativnih jela sa azijskim dodatkom. I ne zaboravite Le Bar Plage, savršeno mesto za ručak.

681_rpbm1_orig-1.jpg Lokacija

Royal Palm se nalazi u blizini Grand Baie, na severozapadnoj obali Mauricijusa na prelepoj beloj plaži, jednoj od najlepših na ostrvu. Udaljen je 24 km od Port Luisa i 70 km od međunarodnog aerodroma Sir Seevoosagur Ramgoolam.

684_rpbm4_orig-1.jpg Smeštaj

Postoji 57 Junior Suite-a, i još 27 Tropical, Palm, Garden, Senior, Penthouse, Presidential i Royal suite-ova. Svi imaju pogled kroz tropske bašte prema mirnim vodama lagune Grand Baie. Prostrani suite-ovi su uređeni u elegantnom mauricijanskom stilu sa toplim bojama i umetničkim predmetima. Svi imaju mermerna kupatila sa kadom i tušem, kao i verandu ili terasu. Ako želite malo više prostora, Garden Suites uključuje drugu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom. Najluksuzniji od svih je Royal Suite, koji se sastoji od dve raskošne spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka i veličanstvene terase sa malim bazenom sa pogledom na okean.

687_rpbm7_orig-1.jpg Usluga

Nagrađivani kuvar Michel de Matteis nadgleda tri hotelska restorana – Le Bar Plage, Le Natureaty i La Goelette – od kojih je svaki poznat po izuzetnoj kuhinji.
Royal Palm Spa nudi masaže i obloge, kao i širok spektar Clarins kozmetičkih tretmana.
Hotel ima svoj gliser koji je dostupan za privatne izlete.

Travel House savet

Započnite svoj odmor sa stilom i zakažite privatni transfer od aerodroma u srebrnom Rolls Royce Phantom-u, jedinom na Mauricijusu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika