Shangri La Le Touessrok

Smešten na tihoj obali Trou d'Eau Douce, Shangri-La Le Touessrok je luksuzni rizort koji oličava pravi duh Mauricijusa. Rizort nudi nesmetan pogled na Indijski okean iz svojih ekskluzivnih smeštaja. Otkrijte bogatu istoriju Le Touessrok-a i prepustite se uživanju u restoranima, privatnim ostrvima ili se igrajte na jednom od dva šampionska golf terena sa 18 rupa.

12106_shangrilas-le-touessrok-2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten duž bele peščane plaže sa palmama, u zalivu Trou d’Eau Douce, Shangri La Le Touessrok je okružen tropskim vrtovima. Međunarodni aerodrom SSR je udaljen 50 minuta vožnje.

12108_shangrilas-le-touessrok-4_orig-1.jpg Smeštaj

Ako tražite sobu sa najsavremenijim stilom, pređite preko pešačkog mosta do ostrva Frangipani. Ovde ćete pronaći dizajnerske apartmane sa plazma televizorima, uslugu batlera i prelep pogled na okean. Za maksimalnu privatnost i luksuz, privatne vile sa tri spavaće sobe nalaze se na kraju plaže Hibiscus. Svaka prostrana vila ima kuvara i ličnog menadžera koji će se pobrinuti za sve vaše potrebe.

12110_shangrilas-le-touessrok-6_orig-1.jpg Golf & Usluga

Jedan od najspektakularnijih golf terena na Mauricijusu, golf teren sa 18 rupa, Championship Le Touessrok, se nalazi preko puta rizorta, na sopstvenom prelepom ostrvu Ille aux Cerfs. Golf teren Le Touessrok takođe nudi osveženja, kolica za golf, časove golfa, profesionalnu opremu, butik, izuzetno elegantan Clubhouse i autentičan i primamljiv restoran sa izuzetnim panoramskim pogledom na teren. Smešten u izolovanom delu rizorta, okružen bujnom, tropskom vegetacijom, CHI Spa nudi prostor za opuštanje.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika