The Oberoi Beach Resort Mauritius

Ovaj mali, ali moderan rizort pruža luksuz na najvišem nivou, za sve goste sa visokim zahtevima. Diskretna, ali odlična usluga praćena jedinstvenom atmosferom je usavršena u hotelu The Oberoi.

12300 The Oberoi Mauritius 3 Orig Lokacija

Ovo idealno utočište za ljubitelje odmora i relaksacije se nalazi na severozapadu ostrva, u zalivu „Turtle Bay“. Smešten u tropskim vrtovima površine 20 hektara, sa obalom od 600 metara, u zaštićenom parku, rizort je udaljen manje od sat vremena vožnje od aerodroma.

12306 The Oberoi Mauritius Mala 1 Orig Smeštaj

Autentični paviljoni i tropsko zelenilo sa žutim cvetovima frangipanija odražavaju arhitektonski stil Azije i Afrike. Svi paviljoni i vile su uređeni u svetlim tonovima, pružajući toplu atmosferu.

12307 The Oberoi Mauritius Mala 2 Orig Usluga

Oberoi Spa nudi brojne tretmane za odmor vašeg tela i duše. Rizort ima 2 restorana, gde možete uživati u izuzetnom meniju domaće i internacionalne kuhinje i vrhunskim vinima, praćeni zadivljujućim pogledom na Indijski okean. Parovi mogu iskusiti romantičnu večeru uz sveće na plaži koju služi privatni batler ili započeti dan privatnim doručkom sa šampanjcem na plaži.

Travel House savet

Probajte zadivljujući program „Touching Senses“, koji uključuje časove vajanja, degustaciju vina, slikanje i posmatranje zvezda.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika