Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Bele peščane plaže, tirkizna laguna sa kristalno čistim morem, tropska bašta od 35 hektara... Ovo su neke od bezvremenskih čari Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa, luksuznog hotela na Mauricijusu.

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 4 Lokacija

Lokacija hotela na severozapadnoj obali Mauricijusa obezbeđuje jednu od najboljih klima i pruža savršeno okruženje za dramatične zalaske sunca. Sa svojom romantičnom atmosferom, Trou aux Biches Beachcomber pruža idilično okruženje o kakvom ste sanjali za vaš odmor, savršeno venčanje ili medeni mesec na Mauricijusu.

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 7 Smeštaj

Hotel pruža smeštaj u raskošnim suite-ovima u stilu brvnara izgrađenim u obliku polumeseca, dok su privatne vile ušuškane među bujnim tropskim vrtovima. Sa naglaskom na očuvanju životne sredine, Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa je prvi ekološki rizort na Mauricijusu, dok pruža najnovije u luksuzu sa fokusom na privatnost, prostor i raznolikost. Sve vile, Beach Front Suite-ovi i Senior Beach Front Suite-ovi imaju privatne bazene. Druge kategorije suite-ova otvaraju se prema većim bazenima od 126 m2, smeštenim u centru svakog polumeseca.

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5 Usluga

Možete uživati u velikom bazenu, koji je dizajniran kao ključna karakteristika rizorta. Za decu uzrasta od 3 do 12 godina dostupan je mini-klub sa sopstvenim bazenom. Gde god da se nalazite, more nikada nije predaleko i mami vas da se opustite u toplim, kristalno čistim vodama. Trou aux Biches Beachcomber ima šest restorana pod nazivom L’Oasis, La Caravelle, Le Deck, Blue Ginger, Mahiia i Il Corallo. Uživajte u svetu ukusa koji potiču od krajnjeg dela Azije do obala Sredozemnog mora. Ostali sadržaji uključuju luksuzni spa centar sa 20 kabina, tinejdžerski klub, kao i niz besplatnih kopnenih i vodenih sportova.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

Savet eksperta

Posetite ronilački centar rizorta i ponesite još jedno iskustvo sa sobom. Ronilački centar je dostupan za starije od 10 godina i postoje dva programa: Uvod u ronjenje na koralnom grebenu sa ličnim instruktorom (2m-6m) i CMAS i PADI međunarodni kursevi ronjenja (Reef, Wreck, Drift, Drop off i noćno ronjenje – 12m do 40m)

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika