Vila One, One&Only Le Saint Geran

Najbolja od svih okeanskih vila na Mauricijusu. Smeštena među zadivljujućim tropskim vrtovima sa uzvišenim pogledom na Indijski okean. Prepustite se ekskluzivnosti svog privatnog imanja, sa uslugama posvećenog batlera, kuvara i sobarice.

15545_oolsgview31600x1000_orig-1.jpg Lokacija

Legendarna ‘Velika Dama’ sa Mauricijusa smeštena na netaknutom privatnom poluostrvu, vrhunsko je tropsko igralište za romantičare i avanturiste. Smešten između toplog okeana i zaštićene lagune, okružen sa 24 hektara tropskih vrtova. Rizort je udaljen jedan sat od aerodroma i 40 minuta od glavnog grada Port Luisa.

15541_villa-one-2_orig-3.jpg Smeštaj

Nova vila One ima prostranih 6.695 kvadratnih metara, uključujući privatni otvoreni prostor sa prostranom terasom i privatnim bazenom. Sa izuzetnim enterijerom inspirisanim ostrvima i ultra-modernim sadržajima, ova prostrana vila sa dve spavaće sobe ima jasan pogled na Indijski okean iza spektakularnog bazena i terase.

 

15542_villa-one-3_orig-3.jpg Usluga

Boravkom u vili One imate 24-časovnog privatnog batlera i privatnog kuvara koji nude personalizovanu uslugu, korišćenje One&Only Spa za luksuzne tretmane i pet restorana i barova na raspolaganju.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do decembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika