Berjaya Praslin Resort

Ostavljajući svoj trag na plaži Cote D'Or, Berjaya Praslin Resort je nebesko skrovište usred čudesnih pejzaža na Sejšelima. Pored tropske klime tokom cele godine, fini beli pesak i tirkizna voda čine ovo mesto destinacijom iz snova. Ostrvo Praslin je takođe idealna destinacija za ljubitelje ronjenja.

Berjaya Praslin Resort Resort Entrance Day View Lokacija

Berjaya Praslin Resort se nalazi na severoistočnoj obali u Praslinu, drugom najvećem ostrvu u arhipelagu Sejšela u Indijskom okeanu. Rizort je savršeno ušuškan u primorskom pejzažu zajedno sa zelenim džunglama, brdima koja se spuštaju do čistog mora, peskom oivičenog palmama, mirnim ambijentom i opuštenom atmosferom.

Berjaya Praslin Resort 1 Smeštaj

Ako tražite klasično okruženje Sejšela, zajedno sa senovitim palmama, pogledom na lagunu i prekrasnim belim peskom na samo nekoliko koraka od vaših vrata, onda je Berjaya Praslin Resort pravo mesto za vas. Uz prelepo dizajnirane sobe u nežnim pastelnim bojama koje odražavaju toplinu i šarm ostrva, svaka soba u rizortu je dobro opremljena modernim sadržajima za nezaboravan boravak.

Berjaya Praslin Resort Pizzeria Restaurant Buffet Area Usluga

Iskusite najbolju kreolsku kuhinju pored spektakularne plaže Cote D’Or. Doživite izvanrednu fuziju ukusa i uživajte u jelima s pogledom na blistavi bazen ili okean. Restorani u Berjaya Praslin Resort-u takođe nude nezaboravno okruženje za goste, uživanje u koktelima na zalasku sunca, i zabave sa živom muzikom.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

Savet eksperta

Za one koji vole rekreaciju, rizort nudi sledeće aktivnosti: korišćenje bazena, ronjenje, sportovi na vodi, jungle trekking i tenis.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika