Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort je moderan, porodični rizort na zapadnoj obali Sejšela sa dve privatne plaže i ujedno je i najveći rizort na Maheu. Ime je dobio po legendarnoj boginji, poznatoj kao Epfelia, koja je bila poznata po svojoj lepoti i gracioznosti, slično ostrvu na kojem je živela.

12949_constanceepheliamala_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na dve od najlepših plaža severozapadne obale Mahea, rizort pokriva površinu od više od 120 hektara sa pogledom na morski nacionalni park Port Launay. Hotel je udaljen oko 40 minuta vožnje od aerodroma.

12955_constanceepheliaresort6_orig-1 Smeštaj

Constance Ephelia nudi mnoštvo mogućnosti smeštaja, sve elegantno uređeno u ukusnom stilu Sejšela, od vila na padini brda – koje se harmonično spajaju sa prirodnim liticama, do vila koje se nalaze iznad vode. Spa vile su opremljene privatnim hamamom i prostorom za tretmane za dvoje, dok vile na plaži imaju prostrana kupatila sa duplim umivaonicima, tuš kabinama i odvojenim kadama.

12971_bellemareplagelegendgolfcourse21_orig-1.jpg Usluga

Rizort ima prelepi spa centar sa zadivljujućim pogledom na okean. Spa de Constance Ephelia se prostire na preko 500 m² i ima tri „Shiseido“ sobe za tretmane. Indijski okean nudi odlične uslove za aktivnosti na otvorenom, a Constance Epfelia nudi širok izbor. Letite iznad autohtonih stabala takamake na jednom od osam zip lajnova, od Severne plaže do palube pored bazena u Ciann-u, gde se možete odmoriti i uživati u svežem sušiju i klasičnim francusko-azijskim jelima, kao što je losos sa kremom od komorača.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika