Constance Lemuria

Uživajte u elegantnim i prostranim suite-ovima i vilama, ili se opustite u bazenima koje je naizgled stvorila priroda. Prepustite se finoj hrani i prilagođenim spa tretmanima u Constance Lemuria, hotelu sa 5 zvezdica na ostrvu Praslin.

Constance Lemuria 2 Lokacija

Idilično smeštena na severozapadnoj obali Praslina sa tri prelepe, bele i blago nagnute peščane plaže Anse Georgette, Grande Anse Kerlan i Petite Anse Kerlan, okružene netaknutom, bujnom prirodom. Direktan pristup sopstvenom golf terenu Lemuria. Aerodrom Praslin je udaljen oko 3 km. Vreme transfera sa aerodroma Mahe je oko 1 sat i 40 minuta (uključujući trajektni prelaz).

constance lemuria 6 Smeštaj

Orijentisani ka Indijskom okeanu na prostoru od 101 hektara. suite-ovi su razbacani duž dve netaknute plaže, na jugozapadu i severozapadu. Svaki suite je udaljen samo 15 metara od obale, diskretno smešten među prirodnim sejšelskim vrtovima. Svi suite-ovi imaju klima uređaj, plafonski ventilator, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš/WC, fen za kosu, prostor za sedenje, brzi internet i WI-FI (besplatan pristup internetu), mini Mac, mini-bar, sef, satelitsku TV, Nespresso aparat i pribor za pripremu čaja i kafe.

constance lemuria 7 Usluga

Spa centar u hotelu Constance Lemuria nalazi se skriven među palmama. Opustite se, podmladite, detoksirajte, rehidrirajte ili jednostavno uživajte – izbor je na vama. Visokostručni tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne da odlučite koji
tretmani najbolje odgovaraju vašim potrebama. Svaki gost dobija karticu Spa Experience, kojom terapeuti vode beleške vaših ciljeva i preferencija u vezi sa zdravljem i prilagođavaju vaše tretmane u skladu sa tim. Za ljubitelje gastronomije, dobro je znati da možete uživati u raznim specijalitetima u 9 restorana i barova. Za najmlađe goste, dostupan je Kids Club koji će pružiti deci zabavne i edukativne aktivnosti.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

Savet eksperta

Hotel nudi niz besplatnih aktivnosti za svoje goste:

• Korišćenje golf terena (besplatni green fees za goste, golf vozila su obavezna i ona se doplaćuju)
• Korišćenje dva teniska terena (sintetička pogloga)
• Mountain bikes – Pedalos® – Laser®, Hobie® (sailing) – Kayaks – Windsurfing – Body boards
• Eco-Kiosk
• Snorkeling
• VTT/Pure cycles

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika